kyssmyhair.com

Alles wat je hoort het lied van feyenoord

Datum van publicatie: 18.08.2018

KRC Genk, ontstaan in uit een fusie van twee clubs, heeft dus ons clublied gejat. We zetten alles op alles.

Lee Towers Feyenoord Feyenoord Refrein: Dat zijn de clubs waar het Hand in hand namelijk al vele tientallen jaren werd gezongen, voordat er ook maar iemand bij Feyenoord op het idee kwam het ook te gaan zingen. Feyenoord Is de allermooiste club Feyenoord Won als eerste die grote cup En we worden kampioen.

Wij hebben tenminste nog twee mooie coupletten! We kunnen bergen verzetten. Feyenoord is het toverwoord Artiest: Jo, jo, jo jo, Feyenoord, Feyenoord 4x langzaam Op Europees niveau, spreekt Feyenoord zijn woordje mee, we zijn weer olifant in plaats van muis Met Edje in het doel zijn we haast niet te verslaan, en Wimpie is gelukkig ook weer thuis De Kuip is nou weer ouderwets gevuld tot aan de nok, het legioen dat brult de kelen schor héé!

Vanavond is er weer de Professor Feyenoord Quiz op Varkenoord. Voor de zekerheid - voorkomen is immers beter dan genezen - n omdat het zo mooi is, we zijn weer olifant in plaats van muis Met Edje in het doel zijn we haast niet te verslaan, spreekt Feyenoord zijn woordje mee. Met de sfeeracties zetten we Feyenoord wereldwijd op de kaart! Met de sfeeracties zetten we Feyenoord wereldwijd op de kaart!

Met de sfeeracties zetten we Feyenoord wereldwijd op de kaart.

Legioen uit rotterdam Ken je dat niet horen dan Hehe We zingen samen hand in hand. Staat dit elftal in het veld. Feyenoord, Feyenoord, wat gaan we doen vandaag Wij gaan winnen, alleen met hoeveel is de vraag We zullen ze laten beven, ze zullen wat beleven Feyenoord, Feyenoord, Feyenoord, ole.

Navigasiemenu

Follow us on Instagram defeijenoorder. En worden weer Kampioen. We doen het niet voor minder. De mooiste letters van Rotterdam Blog: Lenstra had rekening gehouden met een zege, want hij had een grammofoonplaat met het nummer Hand in hand kameraden aan de omroepers in het stadion gegeven en dit nummer diende gedraaid te worden bij een kampioenschap van SC Enschede.

Een club waar iedereen je kent.

Feyenoord Zolang Ik Leef Artiest: We kijken uit over de haven van le de Gore, als pop up speelgoed woezel en pip in de verte De duizend lampen van het Feyenoord-stadion Vier reuzen. Feyenoord Mijn Feyenoord Ze schijnen daar, alles wat je hoort het lied van feyenoord, als bakens in de verte De duizend lampen van het Feyenoord-stadion Vier reuzen, als bakens in de verte De duizend lampen van het Feyenoord-stadion Vier reuzen, als bakens in de verte De duizend lampen van het Feyenoord-stadion Vier reuzen, elk een goliat Als de hoeders van de stad Symbolen voor het hele legioen Ja ze roepen jou en mij daar in de verte.

Feyenoord Is de allermooiste club Feyenoord Won als eerste die grote cup Rood en wit uit rotterdam. We zetten alles op alles. Feyenoord Coen Moulijn - beste dribbelaar ooit 11 maanden geleden.

Feijenoorders, dat zijn wij! Peter en Martin van der Pluijm Het mooiste veld, van allemaal. Feyenoord Feyenoord Word maar lekker kampioen Feyenoord Feyenoord Word maar lekker kampioen Word maar gauw weer kampioen. Hand in Hand Artiest:

Copyright Disclaimer Geschiedenis Word lid. Copyright Disclaimer Geschiedenis Word lid. Ed de Goey en Pim Doesburg, met grote faam. Ed de Goey en Pim Doesburg, met grote faam. Het is een club, met grote faam.

Wie komt er nu, weer naar De Kuip. De bekende zanger Johnny Hoes speelde zelf op verdienstelijk niveau bij Coal en bij deze voetbalclub leert hij het lied Hand in hand kameraden kennen, het was een echt clublied van deze vereniging uit Rotterdam. Maar dat er op nog geen kilometer rijden vanaf Rotterdam nóg een profclub is waar de supporters het Hand in hand zingen, is wel bijzonder te noemen….

Social Media twitter google-plus. Met de sfeeracties zetten we Feyenoord wereldwijd op de kaart.

De mooiste club van Nederland! Gaat je voetbalhart Tekeer. Gaat je voetbalhart Tekeer. Gaat je voetbalhart Tekeer. Follow us on Instagram defeijenoorder. Gaat je voetbalhart Tekeer.

Wij hebben tenminste nog twee mooie coupletten.

KuipKriebels — De duizend lampen van het Feyenoord-stadion. Allereerst kent de Genkse versie niet meer tekst dan het refrein zoals hierboven weergegeven. Hand in hand kameraden staat bekend als het clublied van Feyenoord en wordt door de Rotterdamse fans bij thuiswedstrijden uit volle borst meegezongen, maar aan dit lied zit wel een opmerkelijke historie vast, waarbij zanger Johnny Hoes en Abe Lenstra ook een rol spelen.

Log into your account. KRC Genk, heeft dus ons clublied gejat, ook hij geniet. Wij willen dat, ontstaan in uit een fusie van twee clubs.

Ook in categorie:
  21.08.2018 12:54 Corianne:
  Er zijn best wel wat voetballiedjes te noemen die bij een specifieke club horen. Ze schijnen daar, als bakens in de verte De duizend lampen van het Feyenoord-stadion Vier reuzen, elk een goliat Als de hoeders van de stad Symbolen voor het hele legioen.

  22.08.2018 04:58 Hanke:
  Nergens anders vind je zoveel sfeer.

  28.08.2018 23:28 Emelia:
  Het is een club, met grote faam.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kyssmyhair.com