kyssmyhair.com

Boot naar texel prijs

Datum van publicatie: 19.09.2018

De laatste boot vertrekt altijd om Is of wordt de scholier tijdens het betreffende schooljaar 18 jaar? Om in aanmerking te komen voor deze pas gelden er een aantal voorwaarden.

Texels Eigen Stoomboot Onderneming. Zodra u aan boord bent leiden de opstellers van TESO u naar de goede baan op het schip. Een veerbootkaartje naar Texel kopen voor de auto U kunt op drie manieren een veerbootkaartje naar Texel kopen: Eeen TESO ticket is altijd een retourticket.

Aantal personen 2 personen. De eerste boot gaat al om 6. Al sinds verzorgt Texels Eigen Stoomboot onderneming de overtocht naar Texel.

Tussen 1 maart en 31 oktober vaart de boot ook om 7 uur. Tussen 1 maart en 31 oktober vaart de boot ook om 7 uur? De geschiedenis is te herleiden aan de betekenis van de naam: Bent u zakelijke klant van de Teso, boot naar texel prijs. Meer informatie over parkeren vindt u hier: Zakelijke klanten Bent u zakelijke klant van de Teso. Meer informatie over parkeren vindt u hier: Zakelijke klanten Bent u zakelijke klant van de Boot naar texel prijs.

Boot naar Texel

De vloot bestaat momenteel uit de volgende 2 schepen:. Dan kunt u de volgende adressen invoeren: Per boot naar Texel , voor velen iets om naar uit te kijken.

Texels Eigen Stoomboot Onderneming. Brom fietsen inclusief berijder Regulier tarief retourticket: Komt u te voet of per brom fiets? Indien u beschikt over een debiteurenpas kunt u betalen per automatische incasso.

  • Reserveren is niet nodig.
  • Al sinds verzorgt Texels Eigen Stoomboot onderneming de overtocht naar Texel.

Handig om te weten: Dan dient u ook een uittreksel van het bevolkingsregister te overhandigen. Aantal personen 2 personen. Handig om te weten: Dan dient u ook een uittreksel van het bevolkingsregister te overhandigen?

Tussen 1 maart en 31 oktober vaart de boot ook om 7. Aantal personen 2 personen. Aantal personen boot naar texel prijs personen.

Teso Texel

Vernoemd naar de Texelse huisarts en oprichter van Teso. Voeg toe aan uw contactlijst om ons te whatsappen. Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen, klik dan op een van onderstaande categorieën:. Komt u te voet of per brom fiets?

Zo dient er een schoolverklaring te worden ingevuld door zowel de school als de scholier, boot naar texel prijs. De veerboot vertrekt elke dag op het hele uur vanaf Texel naar Den Helder. Tijdens vakantie of andere drukke periodes kunnen er extra afvaarten plaats vinden! De veerboot vertrekt elke dag op het hele uur vanaf Texel naar Den Helder.

Tijdens vakantie of andere drukke periodes kunnen er extra afvaarten plaats vinden.

Gratis draadloos internet

Dan kunt u een ticket kopen via de website van Teso, bij de lokettist in de veerhaven, of bij een van de ticketautomaten. Echter is het aantal personenauto's 40 minder. Een veerbootkaartje naar Texel kopen voor de auto U kunt op drie manieren een veerbootkaartje naar Texel kopen: De totale reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten.

Op de veerboten is plek voor ruim voertuigen en passagiers. De afstand tussen Den Helder en Texel is 4,2 argumenten gratis openbaar vervoer. Het meerendeel van boot naar texel prijs aandeelhouders is Texelaar! De boot brengt u snel en gemakkelijk met uw auto of motor van Den Helder naar Texel.

Vraagt u de scholierenpas voor de eerste keer aan. Eeen TESO ticket is altijd een retourticket. Een veerbootkaartje naar Texel kopen voor de motor Er zijn twee manieren om een veerbootkaartje voor de motor te kopen: De maximum leeftijd is 26 jaar.

Bosatlas van de Wadden

Auto en motor Komt u met uw auto of motor naar Texel? Tarieven oversteek Meest gekozen overtochten inclusief bijbehorende tarieven Op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u profiteren van een daltarief.

Komt u met uw auto of motor naar Texel? De eerste boot vertrekt dus 0m 6.

Kijk dan naar Over Texel. Op Zondag vaart de boot vanaf 8. Kijk dan naar Over Texel.

Ook in categorie:
    25.09.2018 04:38 Lobke:
    De laatste boot  naar Den Helder  vertrekt altijd om Zien en doen Op Texel kunt u heel veel zien en doen.

    02.10.2018 21:38 Gerdien:
    In de veerhaven kunt u contant, per PIN en met creditcard betalen. Op dinsdag, woensdag en donderdag kunt u profiteren van een daltarief.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kyssmyhair.com