kyssmyhair.com

Fietsenmaker aan huis deventer

Datum van publicatie: 14.05.2018

Alles in het kader van de klant en de klant centraal stellen. Binnen- buitenband vervangen motorwiel voor 20 euro Na het vervangen van de band, wordt uw motor vakkundig gemonteerd waardoor de fiets weer stabiel rijdt.

Met een pechhulp-abonnement van FietsNED ben je verzekerd van kosteloze reparatie. U kunt met alle type fietsen van alle merken bij ons terecht. De koffie staat klaar! Periodiek onderhoud aan uw fiets verlengt de levensduur van uw fiets en vergroot het fietsplezier.

FietsNED bespaart u dit tijdrovende karwei.

Dit om problemen door weersinvloeden en roestvorming vroegtijdig tegen te gaan. Gewone fiets ombouwen tot electrische fiets fietsenmaker aan huis deventer. Gewone fiets ombouwen tot electrische fiets euro. Privacy statement Algemene voorwaarden Cookie beleid. Gewone fiets ombouwen tot electrische fiets euro.

Na het vervangen van de band, wordt uw motor vakkundig gemonteerd waardoor de fiets weer stabiel rijdt. De persoonlijke doelstelling van Hein is om uw fiets tip-top in orde te maken voor een laag bedrag maar mét de ouderwetse service die Hein graag biedt en over praat. Mijn werkgebied is Deventer en omgeving met een straal van zo'n 15 km. Voor service of reparaties aan deze fiets kunt u bij ons terecht. Het zijn arbeidsloon prijzen, exclusief het materiaal.

Binnen- buitenband vervangen motorwiel achter 30 euro. Kijk hier naar de mogelijkheden.

Eenvoudig en snel je fiets winterklaar maken. Meer over mobiele fietsenmaker. Voor service of reparaties aan deze fiets kunt u bij ons terecht. Dit om problemen door weersinvloeden en roestvorming vroegtijdig tegen te gaan. Dit om problemen door weersinvloeden en roestvorming vroegtijdig tegen te gaan. Eenvoudig fietsenmaker aan huis deventer snel je fiets winterklaar maken.

Primair menu

Met een pechhulp-abonnement van FietsNED ben je verzekerd van kosteloze reparatie. Onderhoudsbeurt electrische fiets 60 euro Uw fiets weer tip top in orde exclusief de onderdelen.

Twee maanden later zelfs nog een gratis servicebeurt. Vaak valt er nog te kiezen tussen verschillende prijsklassen, maar "goedkope troep" monteer ik niet!

Wij verlenen direct pechhulp als je ons oproept omdat je door een kapotte fiets niet op pad kunt of verder rijden als je al onderweg bent. Wij verlenen direct pechhulp als je ons oproept omdat je door een kapotte fiets niet op pad kunt of verder rijden als je al onderweg bent. Neemt u gerust contact op indien u met een idee rondloopt. Download de pechhulp-app De FietsNED-pechhulp-app is een makkelijke manier om bij pech snel een monteur ter plaatse te hebben, fietsenmaker aan huis deventer.

Wij verlenen direct pechhulp fietsenmaker aan huis deventer je ons oproept omdat je door een kapotte fiets niet op pad kunt of verder rijden als je al onderweg bent.

Authentieke fietsenwinkel / fietsenmaker met ‘ouderwetse’ service..

Erkend door alle merken Onze monteurs worden erkend door alle fietsmerken en fabrikanten van E-bike aandrijfsystemen. Onderhoudsbeurt electrische fiets 60 euro Uw fiets weer tip top in orde exclusief de onderdelen. Wij verlenen direct pechhulp als je ons oproept omdat je door een kapotte fiets niet op pad kunt of verder rijden als je al onderweg bent.

Voor reparaties buiten  Deventer reken ik 5 euro voorrijkosten? Voor reparaties buiten  Fietsenmaker aan huis deventer reken ik 5 euro voorrijkosten.

Reparaties moeten in n keer goed zijn uitgevoerd en de vette vingers van de monteur mogen niet meer te zien zijn op de fiets. Wat te doen met slecht weer bleek de band toch niet helemaal goed, fietsenmaker aan huis deventer. Eindelijk is er weer een fietsenwinkel waar je geholpen wordt op een manier die je verwacht, alleen dan in een moderner jasje dan pakweg 50 jaar geleden.

Download de pechhulp-app De FietsNED-pechhulp-app is een makkelijke manier om bij pech snel een monteur ter plaatse te hebben! FietsNED bespaart u dit tijdrovende karwei.

{{content.sub_title}}

Mijn werkgebied is Deventer en omgeving met een straal van zo'n 15 km. Twee maanden later zelfs nog een gratis servicebeurt. Graag staan we u te woord bij  Hein van Langen Tweewielers. Wij zijn een officieel erkend servicepunt voor fietsenwinkel.

Ook wordt de fiets voorzien van montagepasta en vaseline op essentiele delen. Uw droom racefiets, fixie of singlespeed helemaal naar uw smaak. Ook wordt de fiets voorzien van montagepasta en vaseline op essentiele delen.

Ook in categorie:
    16.05.2018 15:44 Djenna:
    Ons motto is altijd:

    21.05.2018 22:06 Zarah:
    Kijk hier naar de mogelijkheden. De prijzen hieronder zijn voorbeelden van eventuele reparaties.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kyssmyhair.com