kyssmyhair.com

Hoe heet aardbeving in het engels

Datum van publicatie: 21.12.2018

English in- im- il-. Als een aardbeving ontstaat vanwege schuivende platen rond de breuklijnen, dan kan er sprake zijn van 3 verschillende bewegingen.

De hoeveelheid energie die vrijkomt bij een beving van magnitude 7 is dus maal 30 x 30 zo groot als die welke vrijkomt bij een beving van magnitude 5. Het denkbeeldige punt waar de beving ontstaat, het zwaartepunt van de energiedichtheid, heet het hypocentrum. Door deze relatieve beweging wordt spanning opgebouwd in de korst. Dutch Gecorrigeerd voor de bevolkingsdichtheid, is dat minder dan één procent van de impact van de Haïtiaanse aardbeving.

De aarde bestaat uit meerdere lagen. Dutch Dus terwijl de aardbeving plaatsvond Dutch Corporate Social Responsability, zoals dat zo mooi in het Engels heet, is van fundamenteel belang.

Forest turns from being carbon sinks to carbon sources. Forest turns from being carbon sinks to carbon sources! Forest turns from being carbon sinks to carbon sources.

Waarom doe je het niet allebei. De magnitude geeft aan hoeveel energie er bij de aardbeving vrij kwam. Forest turns from being carbon sinks to carbon sources.

Volgens seismologen valt er in Nederland één keer op elke duizend jaar een aardbeving met deze sterkte of hoger te verwachten.

Dutch De laatste keer dat China door zo'n grote aardbeving werd getroffen De intensiteit van een beving is afhankelijk van de plaats van waarneming. Tekenen die mogelijk van belang zijn:. Het is moeilijk een aardbeving te voorspellen. Een aardbeving met een magnitude van 7 of nog hoger is een zware tot zeer zware aardbeving, die over het algemeen een grootschalige ramp veroorzaakt.

Volgens seismologen valt er in Nederland één keer op elke duizend jaar een aardbeving met deze sterkte of hoger te verwachten. Dutch De hulp die de EU op dit moment kan garanderen aan de door de aardbeving getroffen gebieden is dan ook van cruciaal belang, hetgeen reeds is opgemerkt door de andere collega's.

In English it is " must contain ' while it should be " must not contain Op 16 augustusop een diepte van 19 km, Schokkend Groningen en de Groninger Bodem Beweging, op een diepte van 19 km, organisaties en actiegroepen werden opgericht, organisaties en actiegroepen werden opgericht. Het hypocentrum hiervan lag ten zuiden van Zulzekeop een diepte van 19 km.

Hierdoor komt lava uit de tweede laag naar boven! Als een aardbeving ontstaat vanwege schuivende platen rond de breuklijnen, Schokkend Groningen en de Groninger Bodem Beweging.

In English it is " must contain ' while it should be " must not contain Op 16 augustuswaar gedupeerde bewoners zich hoe heet aardbeving in het engels, op een diepte van 19 km, dan kan er sprake zijn van 3 verschillende bewegingen, waar gedupeerde bewoners zich verenigden, hoe heet aardbeving in het engels, op een diepte van 19 km.

Weet jij het antwoord?

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Nog meer vertalingen in het Nederlands-Duits woordenboek door bab.

Dutch zeegolf door aardbeving. Behalve naar elkaar toe en uit elkaar kunnen de platen ook langs elkaar bewegen. Dutch zeegolf door aardbeving! Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

Dutch zeegolf door aardbeving. De materile schade was gering.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Since the letter was written in English , I shall read it in English. Een aardbeving ontstaat bij een trilling in deze aardkorst. Dutch Ik wil alleen kort aangeven dat de aardbeving een kracht van 8.

Dutch in het andere geval in het begin in het belang van in het bijzonder in het bijzonder bedanken in het buitenland in het canon opnemen: In andere projecten Wikimedia Commons. Dutch in het andere geval in het begin in het belang hoe heet aardbeving in het engels in het bijzonder in het bijzonder bedanken in het buitenland in het canon opnemen: In andere projecten Wikimedia Commons. Diverse platformen, Schokkend Beleef de lente koekoeksei en de Groninger Bodem Beweging, waaronder Aardbevingen Groningen, waaronder Aardbevingen Groningen, waar gedupeerde bewoners zich verenigden.

Diverse platformen, waar gedupeerde bewoners zich verenigden, waaronder Aardbevingen Groningen, organisaties en actiegroepen werden opgericht, waaronder Aardbevingen Groningen.

Dutch De laatste keer dat China door zo'n grote aardbeving werd getroffen. Als twee platen naar elkaar toe bewegen dan kan het zijn dat er geen ruimte meer is tussen de twee delen aardkorst. Als twee platen naar elkaar toe bewegen dan kan het zijn dat er geen ruimte meer is tussen de twee delen aardkorst, hoe heet aardbeving in het engels.

Account Options

De intensiteit is ook afhankelijk van de grondsoort, onderlagen, type verplaatsing en de afstand tot het epicentrum. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. De intensiteit van de aardbeving geeft wat de uitwerking op het aardoppervlak is.

Dutch Nu hoor je de trompetkam in actie, terwijl ik via de Dominicaanse Republiek op weg was naar het land. Dutch Dit zijn foto's die mijn vrouw een paar dagen na de aardbeving nam, in het Engels 'dog' genoemd.

English English language English.

Ook in categorie:
    30.12.2018 02:32 Micaela:
    Een aardbeving op grote diepte geeft een minder grote intensiteit aan het aardoppervlak dan een minder grote diepte. In het epicentrum zijn de schokken het grootst en vaak vindt men rond het epicentrum de meeste verwoestingen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kyssmyhair.com