kyssmyhair.com

Kan bijlage in mail niet openen op telefoon

Datum van publicatie: 29.12.2018

Ik word er helemaal gek van Op de pc kan ik mijn hotmail bijlage wel openen.

De meeste moderne webbrowsers kunnen PDF-bestanden gemakkelijk openen. Ik kijk naar je bericht uit. Download a photo inside an email Some photos are sent inside an email message, and not as attachments. Zowel op wifi als 4g kan ik niet openen. De redactie van SeniorWeb vult regelmatig woorden aan.

S Heb je ook al geprobeerd om je e-mail opnieuw in te stellen. SeniorWeb-leden kunnen hun vraag stellen aan de vrijwilligers van PCHulp. SeniorWeb-leden kunnen hun vraag stellen aan de vrijwilligers van PCHulp. Zou je dit kunnen proberen. Zou je dit kunnen proberen.

Hallo, Sinds vorige week kan ik geen pdf bestanden meer openen die binnenkomen via de email. Kan PDF-bestand niet in uw browser openen. Ook heb ik uit de appstore een outlook app geinstalleerd.

Ik heb de stappen gevolgd die de telefoon aangeven. Ik heb dezelfde vraag 3. Zo stelt u dit in: Kan PDF-bestand niet openen op uw computer. Kun je dit even doen, en dan even controleren of dit een verandering in de situatie te weeg brengt.

Om onze uitlegvideo's weer te kunnen geven komen er advertentiecookies van het YouTube-platform mee. Ik krijg de melding dat de indeling ongeldig is.

Welkom Nog geen account. Met welke app lukte het eerder wel. Met welke app lukte het eerder wel. Met welke app lukte het eerder wel. Met welke app lukte het eerder wel.

Include attachments when replying or forwarding

Met deze cookies wordt noodzakelijke informatie bijgehouden van uw bezoek aan de website. Of krijg je meteen de error? Het is belangrijk dat u eerst weet welk programma u voor een bepaald bestand nodig hebt. Dit lukt op een pc wel en ook op een andere telefoon.

Hoe tevreden bent u met dit antwoord. Ook heb ik uit de appstore een outlook app geinstalleerd. Is van toepassing op: Op de pc kan ik mijn hotmail bijlage wel openen.

Is van toepassing op: Op de pc kan ik mijn hotmail bijlage wel openen. Is van toepassing op: Op de pc kan ik mijn hotmail bijlage wel openen.

In de bestandsnaam zijn dat de laatste drie of vier letters achter de punt. Maar via de email app niet. Gmail Help Forum Forum.

De update wordt automatisch genstalleerd. Download a photo inside an email Some photos are sent inside an email message, and not as attachments. Dit zijn kleine tekstbestanden die door de internetbrowser op de harde schijf van uw computer worden geplaatst. Die update van hancom staat er niet. De update wordt automatisch genstalleerd. Download kan bijlage in mail niet openen op telefoon photo inside an email Some photos are sent inside an email message, there's a chance malicious software could start running on your computer or device?

Heb je misschien de app verwijderd waar je ze normaal gesproken mee opent. Ik hoop dat je me kan helpen.

Vrageninfo

Mist u een woord? Stupid questions most certainly do exist IS dit bijvoorbeeld 4. Niet ondersteunde browser De browser die u gebruikt wordt niet door SeniorWeb ondersteund.

Ik heb een aantal aanpassingen in je account aangebracht om het te optimaliseren voor gebruik op een mobile apparaat. Ik heb een aantal aanpassingen in je account aangebracht om het te optimaliseren voor gebruik op een mobile apparaat. Zowel via de browser als via de standaard app.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kyssmyhair.com