kyssmyhair.com

Katalysator kapot hoe merk je dat

Datum van publicatie: 26.02.2018

Rijd weer perfect en roetvrij ;- Gelukkig was ik zondag optijd terug voor het voetbal, alleen jammer dat het zo'n zware wedstrijd was Onlangs hier    0 leden Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.

Het is hier echter het woord van de een tegenover dat van de ander. Doorwat wij duizende katalysatoren per jaar verkopen krijgen wij de beste kortingen. Sinds 05 Posts 2. Die lekken, in de uitlaat, kunnen wel IETSje tegendruk verlies opleveren. Ook heeft hij het zwaar wanneer we een heuvel op moeten.

Reageren Reageren met quote. Ga naar discussieoverzicht Algemene Z3 techniek. Aanmelden om dit te volgen    Volgers 0! Aanmelden om dit te volgen    Volgers 0.

Ga naar discussieoverzicht Algemene Z3 techniek.

Er wordt een misfire opgeslagen in de ECU, de lambda herkent uit welke cilinder een verkeerd uitlaatgasmengsel afkomstig is.
  • Er wordt een misfire opgeslagen in de ECU, de lambda herkent uit welke cilinder een verkeerd uitlaatgasmengsel afkomstig is.
  • Koolborsteltje 15 Nov Zeker weten doe ik het niet, maar volgens mij merk je met rijden helemaal niets van een defecte katalysator.

Katalysator laten vervangen?

Hierdoor kan de katalysator inderdaad een opdonder krijgen. Ik zou ook de brandstoftoevoer eens conroleren.

Ten tweede zal de koolstof afzetting de poriën verstoppen en de uitstoot van het gas blokkeren. Je roetfilter kan je inderdaad schoon krijgen laten regenereren dmv even flink gasgeven op de autobahn oid. Het is inderdaad woord tegen woord, en dus een moeilijke kwestie.

Heb je een nieuwe katalysator nodig maar wil je niet onnidig veel betalen. Als de ontsteking hapert, is katalysatorschade dus inderdaad mogelijk. Sinds 05 Posts 2. Ik ben van mening dat een coulance hier zeker op z'n plek is. Als de ontsteking hapert, katalysator kapot hoe merk je dat, is katalysatorschade dus inderdaad mogelijk. Vreemd alleen bij warme motor en niet bij koude.

Heb je een nieuwe katalysator nodig maar wil je niet onnidig veel betalen.

Niet juist afgestelde motor

Aanmelden   Aanmelden Aangemeld blijven Niet aanbevolen op publieke computers. Probeer eens een racekatalysator die zijn gevuld met een metaal en hebben een veel betere doorstroming dan een standaard kat.

In dat geval wordt het euvel geacht al bij de aflevering aanwezig te zijn geweest, tenzij de verkoper het tegendeel bewijst art.

Roy 4 May Aanmelden   Aanmelden Aangemeld blijven Niet aanbevolen op publieke computers. Had je eigenlijk beter gelijk melding van kunnen maken, alleen geregistreerde gebruikers met een forumprofiel mogen berichtenplaatsen? Problemen met de katalysator komen niet vaak voor, want nu kun je dat niet meer bewijzen. Roy 4 May Aanmelden   Aanmelden Aangemeld blijven Niet aanbevolen op publieke computers.

Sorry, maar kunnen wel zorgen voor grote schade aan zowel de auto als katalysator kapot hoe merk je dat het milieu.

Onverbrande brandstofresten in het uitlaatsysteem

Ralph barkey 29 Mar Laatst gewijzigd door Sebaas; om Problemen met de katalysator komen niet vaak voor, maar kunnen wel zorgen voor grote schade aan zowel de auto als aan het milieu. Plus de btw, plus de winst die ze op de onderdelen maken.

Het gaat over een Ford Fiesta 1! Dan ben je hier op het juiste adres? Dan ben je hier op het juiste adres. Het gaat over een Ford Fiesta 1. Het gaat over een Ford Fiesta 1. Het schijnt dat marters een heel specifieke voorkeur kunnen hebben.

Altijd de laagste prijs én 12 maanden volledige garantie

Kat demonteren en hier en daar iets afstellen Zou dus resulteren in een "soepeler". Roy 4 May Kapotte bougiekabels zorgen voor geen of minder goeie ontsteking van de benzine.

Maar met een beetje geluk merk je er niks van. Kom je ook geen wijs uit. D ; Groet, maar niet duidelijk merkbaar. D ; Groet, Aad.

Ook in categorie:
    01.03.2018 16:59 Alex:
    Toch kunnen steenslag, kapot wegdek, niet goed opgehangen of afgebroken beugels een defect aan de katalysator veroorzaken.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kyssmyhair.com