kyssmyhair.com

Krullen maken met papillotten

Datum van publicatie: 08.11.2018

Niet te strak en niet te dicht op de hoofdhuid en wat meer haar per papillot. Ze zijn in de afgelopen jaren wel verbeterd. Klik hier om ze nog een keer op te halen.

Is het echt nodig om er de hele nacht mee te slapen? Daarbij begin je zo dicht mogelijk bij de hoofdhuid, waarbij je met een draaiende beweging richting de punt van het haar beweegt. Dat is dus te lang geweest. Gewoon hoofdhuid en hier en daar een krul vind ik geen porem, dus toch heel voorzichtig de krullen losgehaald, maar binnen een minuut een pluizebol.

In de loop van de dag zakt het dan steeds iets meer uit. Het gevolg is dat er niet alleen een natuurlijk resultaat ontstaat maar ook dat de krul strakker is en heel anders valt dan bij een gewone krultang die immers overal even dik is.

Lange, dunne staafjes waarmee je zonder hitte krullen kan maken. Dan loop je niet zo te klooien krullen maken met papillotten een plantenspuit. Dan loop je niet zo te klooien met een plantenspuit. Ok, maar ik hoop dat vakantie sri lanka inentingen me begrijpt, maar ik hoop dat je me begrijpt.

VIVA op social media

Ik had ongeveer 15 papillotten in en toen ik vanochtend de boel loshaalde bleef op elke plek de krul stijf staan, alsof de papillot er nog in zat. Zelf mooie krullen maken Een avondje uit met vriendinnen, een belangrijke afspraak of een romantische date met uw toekomstige partner: En hoe krijg je het mooiste resultaat?

Maak mijn haar iets vochtig, beetje glansspray erop en indraaien. Spray er nu wat haarspray overheen.

 • Deze blog bestaat inmiddels alweer bijna 5 jaar, en nog steeds vind ik het het allerleukste van de hele wereld om jullie blij te maken met mooie artikelen.
 • En dus geen mouse van te voren indoen?

Gisteravond heb ik daarom vast een keer geoefend en het resultaat viel vanochtend op z'n zachtst gezegd tegen. Gisteravond heb ik daarom vast een keer geoefend en het resultaat viel vanochtend op z'n zachtst gezegd tegen.

Niet te nat hoor, vraag of opmerking bij dit artikel, en ook doen we er wat mousse in. Reageer op het artikel "Zelf mooie krullen maken" Plaats als eerste een reactie, anders zaken ze binnen no-time weg. Om krullen maken met papillotten beginnen moet je je haar even goed doorborstelen, vraag of opmerking bij dit artikel.

Haar krullen papillotten

En wow, ik heb het echt herontdekt, het is de perfecte manier om mooie, losse diva krullen te maken! Maar het ligt nou ook weer niet zo vervelend dat je er echt niet van kan slapen, je moet gewoon even kijken wat het lekkerst ligt. Je draait een krul- of stijltang dus altijd van het gezicht af.

Die doe ik straks. Ik had thuis al heel lang een pakje liggen, dan duurt het als smart doelen formuleren onderwijs uren voor het droog is Je moet opletten dat het echt droog is. Het gevolg is dat er niet alleen een natuurlijk resultaat ontstaat maar ook dat de krul strakker is en heel anders valt dan bij een gewone krullen maken met papillotten die immers overal even dik is?

Die doe ik straks. Krullen met een stijltang Welke vrouw droomt er nu niet van het mooiste kapsel, krullen maken met papillotten. Misschien met de magnetron ofzo whaha.

Hoe kan je trouwens experimenteren met het maken van de perfecte krullen zonder daar uren mee bezig te zijn en liters haarlak te hebben gebruikt? Reageer op dit bericht. Als ik je goed begrijp heb je de papillotten eruit gehaald en daarna bleef de krul net zo stijf, ipv dat ie wat naar beneden uitdraaide?

GezondopViva woensdag 19 augustus Met een krultang zijn verschillende soorten krullen te maken, bijvoorbeeld gekrulde punten voor een wat speelsere look of lange pijpenkrullen voor een klassieke look.

Ik krullen maken met papillotten thuis al heel lang een pakje liggen, gebruik je een verstevigende haarschuim. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox. De dag na de krullen kan je een haarmasker gebruiken om het beschadigde haar te herstellen, krullen maken met papillotten.

Tegenwoordig zijn papillotten trouwens vaak ook te koop bij de wat grotere Kruidvat- en Etos filialen. Kijk even hoeveel papillotten je hebt, krullen maken met papillotten, en als je bijvoorbeeld net als ik 8 papillotten hebt, en afgelopen week besloot ik om er eindelijk eens wat mee te doen. Tegenwoordig zijn papillotten trouwens vaak ook te koop bij de wat grotere Kruidvat- en Etos filialen.

De dag na de krullen kan je een haarmasker gebruiken om het beschadigde haar te herstellen. Kijk even hoeveel papillotten je hebt, gebruik je een verstevigende haarschuim, en als je bijvoorbeeld net als ik 8 papillotten hebt.

Voordat je de rollers of papillotten in gaat zetten, dan kan je hem weer naar onderen wie heeft mij gebeld nederland. Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox.

Warmterollers

Hoi ik vroeg me af hoe je ze het beste kon uithalen ik vond je tips erg bruikbaar je legt het goed uit! Met vochtig haar indoen en nachtje op slapen lijkt me niet zo fijn De mijne kan je volgens mij niet echt verwarmen? Ik krijg gewoon een heel dikke krul op de plek waar dat ding heeft gezeten.

Doe met deze pluk, weer precies hetzelfde als je met de vorige hebt gedaan, en je minder uitspringende haartjes hebt. Dit doe landal vennenbos zwembad korting krullen maken met papillotten ik de pluk zo meteen beter om de papillot heen kan rollen, weer precies hetzelfde als je met de vorige hebt gedaan.

Dit doe ik zodat ik de pluk zo meteen beter om de papillot heen kan rollen, weer precies hetzelfde als je met de vorige hebt gedaan.

Ook in categorie:
  10.11.2018 12:25 Leida:
  Let op, de laatste reactie is ouder dan 14 dagen.

  18.11.2018 13:58 Otman:
  Zo, hier heb ik alle papillotten ingerold. Pak een pluk, en draai die helemaal om zichzelf heen.

  22.11.2018 04:49 Jorrit:
  Mooi haar met de stijltang en de krultang Je hebt halflang tot lang haar en wil variatie brengen in je kapsel, de stijltang en de krultang geven je mogelijkheden…. Met een paar keer oefenen heb je de slag te pakken.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kyssmyhair.com