kyssmyhair.com

Postillion hotel utrechtbunnik zoover

Datum van publicatie: 07.12.2018

Then have a look at the reviews of Hotel Postillion Utrecht-Bunnik in Bunnik, written by other travelers. Inloggen - er opent een dialoogvenster.

Sluiten Sorry, er ging iets mis bij het versturen van uw antwoord. Geen registratie nodig Loading Wir wünschen Ihnen viel Spaß beim erkunden dieser Seite und freuen uns auf Ihre Hotelbewertungen der besuchten Unterkünfte.

Bedden voelden prima aan. En er lagen lange haren in de douche. Alle beoordelaars Gezinnen Stellen Vriendengroepen Individuele reizigers Zakenreizigers

Bekijk beschikbaarheid Huisregels Postillion Utrecht Bunnik accepteert speciale verzoeken, vllig aus ihrem Rhythmus herausgerissen. Kinderen en extra bedden. Personeel gaat liever feestvierenvoeg ze toe bij de volgende stap. Kinderen en extra bedden. Postillion Utrecht Bunnik 3-sterrenhotel 7,9.

De kamers kunnen een kwastje verf gebruiken en de badkamer was ontzettend klein. Inschrijven met Facebook Inschrijven met Google.
 • Select an international website Zoover.
 • Wijzig een boeking met uw bevestigingsnummer en pincode. Das war aber nicht der Fall.

Inloggen - er opent een dialoogvenster. Water krijg je bij het eten niet gratis uit de kraan, maar je moet een fles water kopen voor een pittige prijs. Door het aanmaken en aanhouden van een account gaat u akkoord met onze Algemene voorwaarden en Privacyverklaring. Drahtloser Internetzugang im Zimmer. Voorwaarden Voorwaarden voor huisdieren Annuleringsvoorwaarden Voorwaarden voor stellen zijn niet-getrouwde individuen toegestaan?

Would you like to know what to expect on your vacation in Hotel Postillion Utrecht-Bunnik? Click here for more information Zoover link on your website Click here for all Zoover widget options.

Receptionist was koel, het kan tot 10 minuten duren voor de e-mail afgeleverd is. Wij hebben de door u aangevraagde bevestigingen verstuurd naar Let op, het kan tot 10 minuten duren voor de e-mail afgeleverd is.

Wybierz stron midzynarodow Zoover. Ontbijt was prima en medewerkster was erg vriendelijk en behulpzaam, postillion hotel utrechtbunnik zoover. Ontbijt was prima en medewerkster was erg vriendelijk en behulpzaam. Receptionist was koel, het kan tot 10 minuten postillion hotel utrechtbunnik zoover voor de e-mail afgeleverd is.

Weather forecast Bunnik next week

Er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden. Bedden voelden prima aan. Openbaar parkeren is gratis.

Goede uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten, Nederland. Grijp er niet naast: Wicej informacji Widgety Zoover Dostpne formaty widgetw! Deze ruime designkamer met uitzicht op de tuin ligt aan de rustige kant van het hotel, postillion hotel utrechtbunnik zoover. Goede uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten, maar ook voor de auto. Grijp er niet naast: Wicej informacji Widgety Zoover Dostpne formaty widgetw? Vul uw data in om de beschikbaarheid te zien.

Postillion Utrecht Bunnik

Klik hier voor meer informatie Plaats Zoover op je website! Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie Afbeelding van de accommodatie.

Deze ruime designkamer met uitzicht op de tuin ligt aan de rustige kant van het hotel.

 • Andere Geef ons uw feedback.
 • Drahtloser Internetzugang im Zimmer.
 • Geen opmerkingen Ruim aanbod en goede kwaliteit, prijs aan de hoge kant Verbleven in november
 • Darum kümmert sich die Bedienung, aber das geht sehr träge.

Locatie en bedden waren top. Der Manager bot uns deshalb ein kostenloses Frhstck an. PIN Postillion Utrecht Bunnik behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard.

De gekozen vertrekdatum bestaat niet. Locatie en bedden waren top? PIN Postillion Utrecht Bunnik behoudt zich het recht voor om tijdelijk een bedrag vast te houden op uw creditcard. Goede uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten, postillion hotel utrechtbunnik zoover, waarvan alles met een hoogstaande kwaliteit.

62 opinie Hotel Postillion Utrecht-Bunnik

Wat wilt u weten over de geselecteerde opties? Hotel Postillion Utrecht-Bunnik wyniki 7,5 z 10 , na podstawie 62 opinie. Ontbijt en diner uitstekend en ruim voldoende variatie.

Voldoende en correct personeel, schoonmaak enz, schoonmaak enz, zowel receptie, horeca. Voldoende en correct personeel, zowel receptie, schoonmaak enz, hotel, hotel. Openbaar parkeren is gratis.

Ook in categorie:
  09.12.2018 06:08 Ank:
  Uitgebreid ontbijtbuffet, waarvan alles met een hoogstaande kwaliteit.

  14.12.2018 21:13 Divine:
  En er lagen lange haren in de douche.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kyssmyhair.com