kyssmyhair.com

Radio luisteren op pc werkt niet

Datum van publicatie: 07.12.2018

Het kan voorkomen dat u alsnog enkele instellingen apart moet aanpassen indien deze programma's de internetradio niet doorlaten. Verwijder het Bluetooth-apparaat en voeg het weer toe: Als het Bluetooth-probleem niet wordt opgelost met een van de bovenstaande stappen, meldt u een fout in de Windows Feedback-hub.

Controleer uw pc Voer het volgende uit op de pc waarmee u verbinding wilt maken: Meestal staat een firewall standaard ingesteld om de internetradio door te laten. Om deze zware bestanden op een effici�nte manier via internet te versturen en af te spelen bedacht men het streaming-protocol. Als u een nieuw apparaat instelt en Bluetooth niet werkt, controleer dan de productspecificaties om te zien of het apparaat beschikt over Bluetooth-mogelijkheden.

Kan het bestand niet afspelen omdat het opgegeven protocol niet wordt ondersteund. Zie voor meer informatie Bestanden delen via Bluetooth. Het is noodzakelijk dat TCP poort naar buiten kan Het is noodzakelijk dat UDP poort naar buiten kan Het is noodzakelijk dat UDP poort naar binnen kan Indien van toepassing moeten protocollen UDP en TCP mogelijk zijn in sommige firewalls is dit aan te duiden Indien het dan nog niet werkt, dan heb je een firewall die wat vervelend doet.

In dat geval wordt dat poortnummer gebruikt om de stream naartoe te sturen en hoeft alleen de UDP poort naar binnen toe open gezet te worden op een eventuele firewall?

HTML5 biedt een radio luisteren op pc werkt niet element voor het afspelen van audio-bestanden en streams. HTML5 biedt een standaard element voor het afspelen van audio-bestanden en streams.

In dat geval wordt dat poortnummer gebruikt om de stream naartoe te sturen en hoeft alleen de UDP poort naar binnen toe open gezet te worden op een eventuele firewall?

schattigste katten ter wereld

Controleer of de vliegstand is uitgeschakeld: Selecteer onder Andere problemen detecteren en oplossen selecteert u Bluetooth en vervolgens Probleemoplosser uitvoeren en volg de instructies. Zoek hier voor meer hulp bij audio instellingen.
  • Dit wordt "buffering" genoemd.
  • Dit kan je regelen in de instellingen van Windows Media Player zelf. Klik hier voor speakersets en draadloze speakers.

Deïnstalleer deze voordat je op een radiolink klikt, omdat je anders geen muziek hoort maar een downloadmelding krijgt. El Salvador - Español. Als u een abonnement bij een kabel - of ADSL - provider heeft, of via een bedrijfs- of universiteitsnetwerk dan heeft u waarschijnlijk een internetverbinding met hoge bandbreedte. Indien het dan nog niet werkt, dan heb je een firewall die wat vervelend doet. South Africa - English. Selecteer in Apparaatbeheer Bluetooth en selecteer vervolgens naam van de Bluetooth-adapter.

Noodzakelijk voor WM streaming: Als Bluetooth niet werkt of het Bluetooth-pictogram ontbreekt. Heb je wel Windows Media Player op je computer staan. Als u problemen hebt met het verbinding maken met een audio-apparaat met Bluetooth of u geen of slecht geluid hoort:. Bij geavanceerde opties van de WM player is het mogelijk om protocol voorkeuren aan te geven. Noodzakelijk voor WM streaming: Als Bluetooth niet werkt of het Bluetooth-pictogram ontbreekt.

Als u problemen hebt met het verbinding maken met een audio-apparaat met Bluetooth of u geen of slecht geluid hoort:? Als u problemen hebt met het verbinding maken met een audio-apparaat met Bluetooth of u geen of slecht geluid hoort:, radio luisteren op pc werkt niet.

Heeft u al een speakerset of draadloze luidspreker aangesloten op uw apparaat?

Als u in het dialoogvenster URL openen een URL hebt opgegeven, kunt u het met een ander transportprotocol, zoals http: Controleer de gegevens van uw product Als u een nieuw apparaat instelt en Bluetooth niet werkt, controleer dan de productspecificaties om te zien of het apparaat beschikt over Bluetooth-mogelijkheden.

Gebruik een bits webbrowser op uw bits besturingssysteem om Flash Player te installeren.

Contacteer ons Radio op uw site. Probeer in eerste instantie om na te zien of familie in de buurt illegaal boeken downloaden voor e reader teveel aan het downloaden is? Dit kan je zien doordat rechtsonder naast het klikje een luidsprekertje staat met een rode streep door? Contacteer ons Radio op uw site. De melding waiting kan er op duiden dat de Windows Media Player momenteel geen verbinding maakt met het internet, radio luisteren op pc werkt niet.

Probeer in eerste instantie om na te zien of familie in de buurt niet teveel aan het downloaden is.

Radio luisteren in Nederland.

Het gewenste protocol is UDP. Heb je het geluid niet uitgezet op je computer? Vraag hen om dat later te doen of om het op een lagere snelheid te laten downloaden. Een plug-in is een soort hulpprogramma waarmee je browser b.

Om dat afspelen gelijkmatig te laten verlopen worden pakketjes gebufferd. Heeft u al een speakerset of draadloze luidspreker aangesloten op uw apparaat. Probeer de codes of ? Om dat afspelen witte houten luxaflex ikea te laten verlopen worden pakketjes gebufferd. Voor verdere vragen met betrekking tot Norton IS kan je terecht bij de helpdesk van Symantec.

Om dat afspelen gelijkmatig te laten verlopen worden pakketjes gebufferd.

Radio luisteren in verschillende muziekgenres:

Dit kan voorkomen indien bij je thuis andere computers veel aan het downloaden zijn of indien je op een netwerk zit van een bedrijf of bibliotheek waarbij de internetverbinding onvoldoede snel kan blijven door andere mensen die op de computer bezig zijn. Zie voor meer informatie Bestanden delen via Bluetooth. Audio Als u problemen hebt met het verbinding maken met een audio-apparaat met Bluetooth of u geen of slecht geluid hoort: Of via de browser op je mobiele telefoon of tablet ga naar www.

Opmerking Delen in directe omgeving is alleen beschikbaar in Windows 10, versie De stappen staan op een logische volgorde. Hiervoor kan een herstart noodzakelijk zijn.

Ook in categorie:
    09.12.2018 05:14 Husna:
    Dit laatste is niet strikt noodzakelijk maar wel gewenst omdat UDP poort gebruikt wordt als er pakketjes verloren gaan. PC, Laptop, Smartphone of tablet open staat.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kyssmyhair.com