kyssmyhair.com

Restaurant de betuwe huissen

Datum van publicatie: 15.01.2019

Op de vraag of dit aangevuld kon worden werd geantwoord dat hiervoor extra betaald moest worden. Niet meer het restaurant wat het vroeger was.

De laatste keer met 4man hier gegeten er zou voor 4 personen friet en groenten moeten zijn. Op de vraag of dit aangevuld kon worden werd geantwoord dat hiervoor extra betaald moest worden. Mijn vrouw was erg geschrokken van deze uitspraak. Kreeg een smoes over een buffet terwijl mensen na ons binnen kwamen wel hun eten kregen. Dit meisje, dat ons groot gelijk gaf, werd door de kok teruggestuurd met de inmiddels koude borden!

Was zeer benieuwd, zij lopen er mee weg. Hoofdgerecht tournedos, restaurant de betuwe huissen, besteld hem rood krijgt hem medium. Het eten was gelukkig wel lekker. Hier komen wij nooit meer. Community Hoe was je ervaring. Ik bestelde de lamsrack maar kreeg te horen dat deze was gewijzigd in lamsfilet.

 • Heb er nu al zin in. Vond dat echt een minpunt.
 • Al jaren een begrip in Huissen en de kwaliteit is altijd goed.

Reizigers die Restaurant De Betuwe bekeken, bekeken ook

Normaal krijg je voldoende te eten. We komen er vaak en hebben meestal een heerlijke avond, af en toe een kleine misser zoals niet de gewenste gaarte van vlees doorbakken bij medium of te late navulling van bijgerechtjes. Voor de bijbestelde groenten aardappeltjes en frietjes moest fors worden bijbetaald. Na 2 happen heb ik het laten staan, het smaakte nog erger dan dat het eruit zag. Het was prachtig zonnig weer en het mooie terras van dit restaurant nodigde uit om lekker buiten te eten.

Voor ons geen Betuwe meer.

 • Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen. Ik weet het niet.
 • Wat er toen kwam was een dunne schnitzel, drijvend in een soort soep, dat was dan de zigeunersaus blijkbaar.

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Het bedienend personeel was goed en vriendelijk jammer dat je als eigenaar zelf de zaak zo naar beneden haalt. Het bedienend personeel was goed en vriendelijk restaurant de betuwe huissen dat je als eigenaar zelf de zaak zo naar beneden haalt. Wij kwamen voor een tien maar gingen weg met een zes, toch een beetje jammer. Voor de bijbestelde groenten aardappeltjes en frietjes moest fors worden bijbetaald?

Bij het uitserveren van de tournedos constateerde mijn vriendin dat haar stuk te doorbakken was en vroeg vriendelijk of dit anders kon gezien het feit dat er ook niet om gevraagd werd hoe doorbakken je je vlees wil hebben, iets wat vanzelfsprekend hoort te zijn naar mijn mening. Slechte bediening, eten duurde 45min en dat voor een paar eieren!

Wat een slecht restaurant. Je zit dicht op elkaar, ik vond het voorafje erg weinig, het was wel aardig het eten, maar niets bijzonders.

Reserveren heeft dus totaal geen nut. Bij de bediening gemeld. Vandaag gezellig uit eten met de kinderen. Reserveren heeft dus totaal geen nut. Bij de bediening gemeld! Bij de bediening gemeld, restaurant de betuwe huissen.

Reserveren heeft dus totaal geen nut.

Contactgegevens

Al jaren een begrip in Huissen en de kwaliteit is altijd goed. Dus het werd lamsfilet. Tevens mogen ze de menu kaart weleens vernieuwen!

 • Johan Peters 5 punten.
 • Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels.
 • Zeg dan gewoon dat er wat mis is gegaan.
 • De gastheer en gastvrouw hadden een vrije avond.

Wij kwamen voor een tien maar gingen weg met een zes, dit was nota bene op een doordeweekse dag, restaurant de betuwe huissen. Ook nog van het stoofpotje geproefd. Wij kwamen voor een tien maar gingen weg met een zes, toch een beetje jammer. Wij kwamen voor een tien maar gingen weg met een zes, en had hier heerlijk gegeten. Het is een restaurant geworden op amateurniveau wat in en eerder stukken beter was.

De kaart veranderd niet vaak wel extra seizoen kaart Je krijgt hier altijd precies wat je besteld. Het is een restaurant de betuwe huissen geworden op amateurniveau wat in en eerder stukken beter was!

In Restaurant De Betuwe geweest? Deel je ervaringen!

Ook de voor- en nagerechten waren lekker. We komen nog een keer terug! Deze schnitzel werd gebracht door een wat oudere serveerster met de mededeling:

Jammer van onze avond, maar hopelijk voor ons een eenmalige teleurstelling hier na alle fijne avonden. De smaak was prima maar leek niet op zeetong zoals ik dat gewend ben. De smaak was prima maar leek niet op zeetong zoals ik dat gewend ben.

Ook in categorie:
  20.01.2019 04:17 Shivanie:
  Vanavond wezen eten bij jullie, voorgerecht was prima. Geen praten aan, ze proefden elk gerecht dat uit de keuken kwam werd me verteld.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kyssmyhair.com