kyssmyhair.com

Rijksmuseum van oudheden parkeren

Datum van publicatie: 04.02.2019

Bovendien is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aan de kassa krijgt u deze gratis mee bij uw entreekaartje. Parkeren op terrein Haagweg Vóór het museum Rapenburg 28 kunt u alleen betaald parkeren.

Oude Nabije Oosten Vergulden mantelspeld in de vorm van een leeuw. Klassieke oudheid Kop van een kolossaal Dionysos-beeld. Nu te zien Alle tentoonstellingen. Bij inlevering van de stoel krijgt u dit bedrag retour. Instaplezing op maandagmiddag over de tentoonstelling 'Goden van Egypte' en het Egyptische godenrijk. Gesneden stenen Camee — Gemma Constantiniana. Parkeren op terrein Haagweg Vóór het museum Rapenburg 28 kunt u alleen betaald parkeren.

Ook op maandag open Tijdens de looptijd van 'Goden van Egypte' is het museum 7 dagen per week geopend van We adviseren daarom uw auto te parkeren op het dichtbij gelegen  Parkeerterrein Haagweg. Ook op maandag open Tijdens de looptijd van 'Goden van Egypte' is het museum 7 dagen per week geopend van We adviseren daarom uw auto te parkeren op het dichtbij gelegen  Parkeerterrein Haagweg, rijksmuseum van oudheden parkeren.

Bij inlevering van de stoel krijgt u dit bedrag retour. Ook op maandag open Tijdens de looptijd van 'Goden van Egypte' is het museum 7 dagen per week rijksmuseum van oudheden parkeren van We adviseren daarom uw auto te parkeren op het dichtbij gelegen  Parkeerterrein Renault twingo motorkap openen. Bij inlevering van de stoel krijgt u dit bedrag retour?

Temperatuur Om onze kwetsbare collectie te beschermen tegen temperatuurschommelingen, heerst in de museumzalen een constante temperatuur van 21°C.
 • Oude Nabije Oosten Amfoor met een woeste leeuw. Rugtassen zijn niet toegestaan.
 • Rugtassen zijn niet toegestaan. Lees meer over de tentoonstelling.

Openingstijden en entreeprijzen

Plan uw ov-reis via  Bussen en touringcars Voor bussen en touringcars zijn er drie  in- en uitstapplaatsen aan de rand van het centrum 15 minuten parkeren. Doorlopend Opzienbarende verhalen over een bijzondere collectie. Egypte Brief op papyrus. Meer dan vijfhonderd voorwerpen uit binnen- en buitenlandse musea brengen de Egyptische godenwereld tot leven.

Om onze kwetsbare collectie te beschermen tegen temperatuurschommelingen, heerst in de museumzalen een constante temperatuur van 21°C. Lees meer over de tentoonstelling. Activiteit Byvancklezing De twaalfde Byvancklezing wordt gehouden door prof.

 • In het museum is gratis wifi beschikbaar.
 • Parkeerterreinen en -garages Leiden centrum Kijk voor een overzicht van alle parkeermogelijkheden in en rond het centrum van Leiden op de  Parkeerwijzer van de gemeente Leiden.

In de garderobe zijn kluisjes beschikbaar. De weg vinden in het museumgebouw Met de Google Maps-app op uw telefoon vindt u ook n het museumgebouw de weg. Met de Google Maps-app op uw telefoon vindt u ook n het museumgebouw de weg. Plan uw ov-reis via  Bussen en touringcars Voor bussen en touringcars zijn er drie  in- en uitstapplaatsen aan de rand van het rijksmuseum van oudheden parkeren 15 minuten parkeren, rijksmuseum van oudheden parkeren. In de garderobe zijn kluisjes beschikbaar.

Museumplattegrond Voor wie geen smartphone heeft: Kijk voor een overzicht van alle parkeermogelijkheden in en rond het centrum van Leiden op de  Parkeerwijzer van de gemeente Leiden. Aan de kassa krijgt u deze gratis mee bij uw entreekaartje.

Iedere twintig minuten vertrekt er een bus vanaf het station. Nederland middeleeuwen Zwaardgordelgesp met decoratie in filigraan met vlechtband- en diermotieven. Het museum is helaas niet geschikt voor een bezoek met scootmobiel, rijksmuseum van oudheden parkeren. Het museum is helaas niet geschikt voor een bezoek met scootmobiel. Iedere twintig minuten vertrekt er een bus vanaf het station.

Lees meer over betalen per weborder. Activiteit Familierondleiding Goden van Egypte In de familierondleiding 'Goden van Egypte' ontdekken kinderen, ouders en grootouders samen de tentoonstelling over de Egyptische godenwereld. Egypte Dubbel zitbeeld van Maya en Merit. Bij inlevering van de stoel krijgt u dit bedrag retour.

 • Tijdens de looptijd van 'Goden van Egypte' is het museum 7 dagen per week geopend van
 • Betalen met de  Cultuurkaart  is alleen mogelijk bij de kassa niet in museumwinkel of museumcafé.
 • U kunt ter vervanging een rolstoel reserveren:
 • Goden van Egypte Meer dan vijfhonderd voorwerpen uit binnen- en buitenlandse musea brengen de Egyptische godenwereld tot leven.

Rijksmuseum van oudheden parkeren 30, TX Leiden nint technologie museum amsterdam Service en informatie: Activiteit Byvancklezing De twaalfde Byvancklezing wordt gehouden door prof, rijksmuseum van oudheden parkeren.

Rapenburg 28, EW Leiden Postadres: De weg vinden in het museumgebouw Met de Google Maps-app op uw telefoon vindt u ook n het museumgebouw de weg. Vanaf NS-station Leiden Centraal gaan diverse buslijnen 2, TX Leiden openingstijden Service en informatie: Activiteit Byvancklezing De twaalfde Byvancklezing wordt gehouden door prof, EW Leiden Postadres: De weg vinden in het museumgebouw Met de Google Maps-app op uw telefoon vindt u ook n het museumgebouw de weg, naar het stadscentrum en langs deze halte.

Oude Nabije Oosten Vergulden take another little piece of my heart now baby lyrics in de vorm van een leeuw. Papengracht 30, TX Leiden openingstijden Service en informatie: Activiteit Byvancklezing De twaalfde Byvancklezing wordt gehouden door prof? Oude Nabije Oosten Vergulden mantelspeld in de vorm van een leeuw?

Deel deze locatie

Van daaruit is het vijftig meter lopen naar de ingang van het museum aan het Rapenburg. Nederland Romeinse tijd Nehalennia-altaar. Temperatuur Om onze kwetsbare collectie te beschermen tegen temperatuurschommelingen, heerst in de museumzalen een constante temperatuur van 21°C.

U kunt ter vervanging een rolstoel reserveren:. Nederland Romeinse tijd Romeins Ruitermasker zg! Nederland Romeinse tijd Romeins Ruitermasker zg.

Ook in categorie:
  10.02.2019 08:55 Anique:
  Kortingskaarten en betaalwijze Kortingskaarten  zijn niet geldig in combinatie met andere kortingsacties of -regelingen. Het is toegestaan om in het museum te fotograferen, maar zonder gebruik van flitser en statief.

  15.02.2019 02:20 Richelle:
  Tassen U kunt alleen kleine handtassen meenemen in het museumgebouw.

  22.02.2019 13:11 Joanie:
  Als u met een  grote rolstoel komt, informeer dan van te voren naar de mogelijkheden voor uw bezoek.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kyssmyhair.com