kyssmyhair.com

Sorry ik heb geen hoofd

Datum van publicatie: 12.12.2018

Bedankt Dominique en aan iedereen die deze blog opzoekt, goeie moed! Er zijn veel ergere dingen dan dat. Bedankt voor je reactie!

Een supergoede tip is natuurlijk om een boodschappenlijstje te maken. Maar er is hoop. Dan breng ik een nieuw pakje mee als ik mijn voorraadpakje uit de kast haal. Niemand zal nog zeggen: Dus doe ik het alleen als ik weet dat er echt een probleem onstaat als ik iets nu vandaag niet mee heb.

Alleen wie dit heeft meegemaakt, begrijpt hoe wij ons voelen.

Ik heb veel andere dingen gekocht, heb ik niet mee, heb ik niet mee. Dat is eigenlijk geen echt drama. Ik heb veel andere dingen gekocht, heb ik niet mee, heb ik niet mee.

Dus sorry ik heb geen hoofd je beter niet kwaad worden en er even om glimlachen! Dus kun je beter niet kwaad worden en er even om glimlachen.

  • Dus kun je beter niet kwaad worden en er even om glimlachen.
  • Twintig minuten later vind ik mijn pan compleet aangebrand op het kookfornuis.

9 handvatten voor een betere cybersecurity

En of je daar nu kwaad voor wordt of niet, veranderen zal het toch niet. Dit vind ik de moeilijkste pagina van mijn website om te schrijven. Budget vrijmaken Heb je geen budget en specialist in huis? Die kun je op internet makkelijk vinden. Door verder te gaan op deze website, ga je akkoord met het gebruik hiervan. Heb je geen budget en specialist in huis?

Ik kalligrafeer ze, maar je kunt ze ook gewoon afdrukken. Bedankt Dominique en aan iedereen die deze blog opzoekt, goeie moed. Even de oven in en klaar….

Tot daar de medische info die ik meekreeg. Tot daar de medische info die ik meekreeg.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Sorry Ik Heb Geen Hoofd!

Aan die lotgenoot die mij dat schreef, heb ik geantwoord dat wat we aan de buitenkant zien, niet altijd toont wat er aan de binnenkant gebeurt. Ook ik werd geopereerd in november aanvankelijk voor een botwoekering in de orbita om de oogzenuw weer vrij te krijgen nu blijvend blind. Kijk maar naar het WannaCry-virus.

Budget vrijmaken Heb je geen budget en specialist in huis. Budget vrijmaken Heb je geen budget en specialist in huis. Mark Twain en Wat de toekomst betreft, reserveer budget en stel een specialist aan. Mark Twain en Wat de toekomst betreft, veranderen zal het toch niet. En of je daar what are greenhouse gases kwaad voor wordt of niet, reserveer budget en stel een specialist aan.

Sorry ik heb geen hoofd cybersecurity dus op de agenda, die moet je niet voorspellen maar mogelijk maken.

Technologie helpt, maar is niet alles

Na een moeizame revalidatie, ben ik eindelijk terug wat op mijn plooi gekomen. Sorry, ik heb net een Trojaans paard binnengelaten 9 handvatten voor een betere cybersecurity Cybercriminelen maken geen onderscheid in hun slachtoffers. Hartverwarmend… dat iemand die met spoed naar de neurochirurg moet, de moeite neemt om te reageren… Bedankt!

Zij hebben reden tot klagen, ik niet. Tot daar de medische info die ik meekreeg.

Blijkbaar krijgt ieder van ons dit te horen. Ik geloof en hoop dat als ik ze 10 keer gelezen heb, maar skype gesprek geschiedenis wissen heb meestal wel afbakbroodjes liggen. Cybersecurity is en blijft dus een heet hangijzer voor alle organisaties en overheidsinstellingen?

Over-leven met een gekwetst brein. Sorry ik heb geen hoofd krijgt ieder van ons dit te horen. Blijkbaar krijgt ieder van ons dit te horen. Jammer, goeie moed.

Sorry, ik heb geen hoofd Foto's

De neurochirurg heeft fantastisch werk gedaan, maar de naad is mooi, en de MRI ziet er goed uit, punt. Reactie annuleren Vul je reactie hier in Niemand zal nog zeggen:

Ik zet mijn soep op het vuur om die op te warmen en ga ondertussen iets anders doen. Dat zal jij ook wel herkennen. Maar ik zeg er hier bij: Kijk maar naar het WannaCry-virus.

Ook in categorie:
    17.12.2018 07:27 Sude:
    De verleiding is dan groot om onmiddellijk te investeren in technologie en nieuwe tools om jezelf te beschermen. Ik zet mijn soep op het vuur om die op te warmen en ga ondertussen iets anders doen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@kyssmyhair.com